De bedste streamingtjenester via elektronik fra Elgiganten

Elgiganten har alt inden for elektronik til streamingtjenester til hjemmet. Er I på udkig efter et nyt fladskærms-TV? Måske trænger du til en ny mobiltelefon, eller en ny bærbar computer? Elgiganten har bare et kæmpe udvalg, og priserne er altid konkurrencedygtige. Tit er Elgiganten billigst, uanset varekategori, og de har mange gode tilbud.

I det enorme udvalg spænder produkterne vidt, også inden for hver varekategori. TV-apparater for eksempel kan være et Philips LED-TV 24” til 1.499 kr., og det kan være et LG 75” smart-TV til 14.999 kr. Du finder alle størrelser og alle mærker. Priserne harmonerer med produktet. Ofte er her virkelig gode køb.

Bærbare computere til streaming

Bærbare computere omspænder tilsvarende et kæmpe udvalg, fra en Asus Laptop af de mindre til 1.699 kr., og videre til en MacBook Pro til 10.299 kr. De bærbare computere er organiseret i fire kategorier, de tre efter styresystem: Windows, Mac, Chrome, og den fjerde kategori specielt til gaming. Til gaming anbefaler Elgiganten lige nu en Asus TUF Gaming A15 FX506 15,6”, til 6.499 kr. Klart et godt tilbud.

Når det gælder mobiltelefoner, har Elgiganten også er flot udvalg, og konkurrencedygtige priser for mobilabonnementer. Blandt de mange iPhones finder du for eksempel en iPhone SE smartphone 64GB i sort, til 3.699 kr. Et andet eksempel kan være en Samsung Galaxy A52 5G smartphone 6/128 GB, til den fornuftige pris af 3.199 kr.

Elektronikken hos Elgiganten spænder vidt. Du finder virkelig det hele her. Foruden grundlæggende kategorier som TV, PC og mobiltelefon tilbyder Elgiganten alt muligt inden for Smart Home, elektrisk legetøj, wearables af mange slags, til sport og fitness især, plus naturligvis alt til gaming.

Én ting er, at du finder laptops specielt til gaming i kategorien ‘Bærbare computere’. En anden ting er, at du finder både konsoller, headsets, tastaturer, mus og alt andet, du har brug for som seriøs gamer. Find de gode tilbud hos Elgiganten, også i deres Outlet. Tjek elgiganten.dk og gør et godt køb.