imerco

Få smukke ting til boligen hos Imerco

Imerco.dk er den rigtige webshop, når du leder efter udstyr til dit hjem. En virkelig god ting ved Imerco er, at deres udvalg er så bredt. Til indretning af din bolig finder du praktisk taget det hele her. Sortimentet omfatter alle de praktiske ting, du har brug for i dit hjem, især til køkkenet, men også til de andre rum. Her er for eksempel er pænt udvalg af møbler, og det er alt sammen af god kvalitet til rimelige priser.

Priserne er for så vidt bedre end rimelige. Du vil tit opdage, at Imerco er billigst. Desuden kan du som medlem af Imerco+ opnå store rabatter på en lang række varer. Hertil kommer, at Imerco foruden webshoppen har hele 160 butikker omkring i hele landet. Dette betyder, at du får gratis fragt på dine køb i webshoppen, hvis du selv henter indkøbene i den nærmeste Imerco. En klar fordel.

Du går ikke forgæves hos Imerco

Som udgangspunkt er Imerco en isenkramkæde, faktisk er Imerco Skandinaviens største isenkramkæde. Søger du produkter inden for isenkram, er du derfor helt sikkert kommet til det rigtige sted. Samtidig har Imerco så enormt meget andet at tilbyde. Du kan betragte Imerco også som møbelforretning, forhandler af el-artikler, tekstiler, sengeudstyr og flere ting endnu. Du går ikke forgæves hos Imerco.

Alene inden for sengeudstyr er det flot, at Imerco tilbyder både dyner, hovedpuder, sengelinned, håndklæder og så videre. Det er god kvalitet hele vejen, altid til konkurrencedygtige priser. Inden for møbler og lamper er her også et flot udvalg, for eksempel har Imerco 9 forskellige sofaer i sortimentet.

Mest at vælge imellem er her dog inden for udstyr til dit køkken. Mælkeskummere, stegetermometre, æbleskivepander, listen er næsten uden ende. Til borddækning finder du også alt fra duge, over tallerkener, til fade og tekander. En særlig afdeling rummer produkter specielt til baren, og her finder du isspande, karafler, sugerør i glas og i stål og meget mere. En stor del er kendte brands og mærkevarer.

Bredden i sortimentet hos Imerco betyder samtidig, at her er luksus side om side med de mere dagligdags produkter. Listen over kendte mærker er meget lang. Hvis du vil dække op med fint porcelæn, finder du for eksempel Royal Copenhagen i udvalget. Men også andre af de store, som Georg Jensen, Kay Bojesen og mange flere er i sortimentet. Brugskunst af flotteste design og bedste kvalitet til konkurrencedygtig pris.

Til dagligbrug finder du alle de småting, der er praktiske at have i huset. Hvad enten det gælder et rivejern til køkkenet, et vandglas til borddækningen eller en termokande til skovturen, så finder du det alt sammen i god kvalitet til en fornuftig pris hos Imerco. Dette gælder også elektriske apparater.

Til brug i køkkenet er sortimentet af elektrisk udstyr vildt stort. Elkedler, røremaskiner, espressomaskiner, det er her alt sammen. Til husholdningen generelt er her støvsugere og strygejern. Selv til pleje af din bil har Imerco vaskesvampe, fælge-rens og mere til. Til din egen personlige pleje finder du alt fra elektriske tandbørster, over barbermaskiner til fodfile og avancerede sæt til manicure og pedicure.